Längtar du efter att få bjuda in till en riktigt skön fest? Då är det faktiskt perfekt tid att börja planera den redan nu. Snart är pandemin över och då är det bra att vara helt förberedd så att du kan ha första partyt bland vännerna.

1# Köp dina partyprylar redan nu

Även om du i detta ögonblick inte kan bjuda in till fest så kan du planera och köpa in roliga partyprylar. Skaffa banderoller, hattar, en kostym om du ska ha en maskerad, godis och andra saker redan idag så har du allt till festen. Om du vill ha en maskerad är det faktiskt smart om du förbereder dina vänner på det, så kan även de börja planera och köpa in kostymer. Förutom att ni också har något roligt att se fram emot. Lättaste sättet att skaffa allt du behöver för din fest är genom att gå in på partykungen.se, som har allt för de som bara längtar efter mer nöje och fest i livet.

2# Skaffa lokal

Om du vill ha en stor fest är det smart att börja planera och boka lokalen redan nu. Då kommer du kunna hyra ett större ställe till en liten peng. Du kan också hålla till i sommarstugan eller ute i trädgården. Det kommer vara ok med fester och bröllop i Sverige under sommaren 2021 enligt Folkhälsoinstitutets planering, så även om lite av coronapandemin kanske finns kvar, så kommer det att bli mycket glädje och sköna möten. En bra lokal gör alltid festen roligare.

3# Mat och dryck

Om du har mycket tid över kan du bjuda på riktigt god och hemmalagad mat. Varför inte göra egna pizzor, härliga sallader med ost och granatäpple, köttbullar med mozzarellaost och vegansk sommarpajer? En del av maten kan du faktiskt laga ett par månader i förväg, så har du riktigt mycket att bjuda på.

4# Musiken

Om du planerar en riktigt stor fest kan du se om du hittar ett lokalt band som vill spela. Levande musik klår alltid streamad musik från Spotify. Det ger en sån härlig känsla att ha ett band som spelar. Tycker du själv om att spela kan du öva in några covers tillsammans med ett hemmaband, så kan ni spela på festen. I annat fall kan du börja skapa musiklistor redan nu. Om du anordnar maskerad är det ju roligt om musiken passar till maskeradtemat.

Divi