Att gå på dejt handlar om så mycket: personkemi, kläder, rätta stället och musik. Vilken musik som passar beror på era personligheter och vad ni ska göra.

Kärleken

Så gott som alla människor vill träffa den rätta och ha någon att dela livet med. Problemet är att hitta personen som det stämmer med. För att lyckas hitta kärleken räcker det faktiskt inte heller bara med att “hitta” personen, du måste ju också var rätt för den. Ett tips är att redan nu börja arbeta med dig själv: förstå dig själv mer, läsa på om personlighetstyper, träna på tålamod, bli mer allmänbildad och börja träna, så har du större chanser att lyckas. Det enklaste sättet att hitta kärleken, är dejtingsidor och att välja rätt bland alla dejtingsidor.

Musiken

Vilken musik ska du satsa på på första dejten? Självklart beror det på vad som verkar passa er som par, men att vara för romantisk innan ni lärt känna varandra kan göra att du känns för “needy”, kanske klängig. Det kan vara klokare att gå på ett kafé eller en restaurang som spelar easy-listening, som snäll jazz, i bakgrunden. Sådan musik ger både en sober känsla, samtidigt som den passar för intimitet. Om dejten inte går som du hoppas, så passar musiken för “kompisar”, samtidigt som den också kan skapa romantik, om ni verkar matcha.

Divi