Sommaren är barnkalasens stora årstid med möjligheter till bad, studsmattehoppning och andra roliga utomhusaktiviteter. De senaste åren har det blivit alltmer populärt att hyra in sångare, musiker, clowner och skådespelare som föreställer alltifrån häxor till coola superhjältar. Många föräldrar köper till och med hela uppsättningar med musik och teater till barnens fester.

En budgetvariant på ett riktigt bra barnkalas

Alla har självfallet inte råd att hyra in en artist eller en clown varje gång som något av ens barn fyller år. Barn brukar tack och lov vara lika tacksamma för en budgetvariant som för en påkostad tillställning. Använder ni er dessutom av snygga inbjudningskort från invajt.com så kommer ditt barn känna att hennes/hans dag är riktigt speciell. I övrigt behöver du bara riktigt bra musik och mängder av godis och glass för att skapa det perfekta barnkalaset. Du kan t.ex. göra ditt barns fest till ett enda stort disco i 70- eller 80-talsstil. Barn fullkomligt älskar att klä ut sig till Lili & Susie, Gloria Gaynor och Pernilla Wahlgren och få dansa loss till tidlösa hits som Oh Mama, I Will Survive och Svindlande affärer. Vågar du låta barnen äta onyttigt för en dag så kan du med fördel köpa hem hallonsoda, päronsoda och 80-talets mest populära tuggummin så de små verkligen får känna på hur man levde för 30 – 40 år sedan. Med discotema kan vi nästan garantera att barnen kommer prata om festen i flera månader.

En lugnare typ av kalas

Har du ett barn som inte är mycket för party och dans så kan du istället skapa en tillställning i lärandets tecken. Om du själv eller någon av dina vänner spelar ett instrument så är ett kalas ett ypperligt tillfälle att göra barnen intresserade av musikskapande. Ni kan till och med skapa barnvänliga låtar tillsammans medan ni äter och dricker något gott.

Divi